Sport og Kulturcenter Brovst

Tlf: ​98 23 18 76       Mail: info@brovsthallen.dk

Spinning​

Spinning eller bodybike, som det også kaldes mange steder, er ikke kun effektiv konditionstræning, men ogsået fremragende redskab til at brænde rigtig mange kalorier af.

Spinning er rigtig godt for lår og baller. Også lænd og mave bliver trænet op. Samtidig belaster du ikke knæ og hofter særlig meget.

Selv en dårlig ryg er ingen undskyldning. Du kan bare nøjes med at sidde ned hele tiden, frem for at stå op, som man ellers gør ind imellem.

Spinning er blevet et hit af ganske simple årsager: det giver resultater i form af bedre kondition, større iltoptagelse og dermed bedre stofskifte, højere syregrænse (anaerob tærskel) og som følge af disse effekter, et betydeligt vægttab.

Under selve træningen udfordres eleverne med forskellige slags træningsformer, især intervaltræning. Spinning kan dyrkes af alle, uanset niveau og alder.

Spinning er modsat aerobic et hit hos mændene. Muligvis fordi der ikke er nogle vilde krav til koordineringsevnen. Ingen venstre eller højre, kun ligeud. Og både mænd og kvinder tiltales også af spinning, fordi det er så ekstremt krævende og en hurtig, effektiv vej ti fedtforbrænding. Samtidig finder kvinderne også flere af elementerne fra aerobic i spinningen. løbende blevet udvidet, og sidst med henholdsvis solcenter

En fordel ved spinning er også, at det ikke er så hårdt ved leddene som traditionel aerobic, og det er nemmere at sætte sit eget tempo, hvis man mangler lidt overskud i starten.

Har du fået lyst til at stifte bekendtskab med spinning, så tag kontakt til halinspektøren.​

I sommeren 2015 køres der hold onsdag kl. 17 - 18.

Instruktør Bitten Johansen.

Tilmelding foregår på tavlen ved lokalet.​

​Firmainformation

Sport og Kulturcenter Brovst

CVR: 29589410

adresseinformation

​Damengvej 2, 9460 Brovst

Find os med Google Map's

kontaktinformation